İnsan beslenmesinde en önemli yer şüphesiz ekmeğe aittir.

Geçmiş dönemlerde kara fırınlarda sadece ekmek pişirilirken teknolojinin gelişmesi ve rekabetin artması ile fırınlar, ürünlerini çeşitlendirmek zorunda kalmışlardır. Bu çeşitlenme teknolojiden yararlanmayı beraberinde getirmiştir. Öncelikle kara fırınlardan doğalgaz veya elektrikle çalışan fırınlara geçilmiştir. Bu değişim eskiden ayrı ayrı işletmeler olan pastahane ve fırınların birleşmesine tek çatı altında toplanmasına sebep olmuştur.

Metalin yüksek ısı altında yoğun çalışması, makinelerde deformasyonu arttırmış ve arızalar oluşmaya başlamıştır. 24 saat esasına göre çalışan bu makinelerde meydana gelen arızaların acilen giderilmesi ve üretimin durmaması gerekmektedir.

Hızlı ve doğru işçilik fırınların olmazsa olmazıdır.

Elinde takım çantası ve arabası ile tüm fırınları gezip arızaları gideren İBRAHİM ÖMER ustanın her arıza bilgi birikimine katkı sağlar, öğrenir ve kendini geliştir,

hayali ise hep kendi tasarımı fırını üretmektir .!

25 yıllık bilgi ve birikimini 2015 yılında kurduğu EMİR TEKNİK te toplayan İbrahim ÖMER usta küçük bir atölyede büyük işlere imza atabilmek için yola çıkar .